• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Evmi
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

‘Overgang naar alternatieve voedingseiwitten versnellen’

PREMIUM
1 december 2023

Voedingsindustrie in de media | week 47-2023

29 november 2023

Verder met de campagne ‘Brood, goed verhaal’

28 november 2023

Subsidie voor nieuwe studies naar microplastics

27 november 2023

Nieuwe analysetechnieken tonen verschil wilde en kweekzalm

Net binnen

  • HANOS en Horeca Vakbeurs gaan samenwerken

  • Uitspraak rechtbank: Geen strengere controles NVWA voor Nederlandse vissers

  • Nederland pleit voor wegnemen inkoopbarrières tussen lidstaten Europese Unie.

  • RIVM publiceert nieuwe editie Nederlands Voedingsstoffenbestand (NEVO)

  • Vlaamse voedingsindustrie versnelt energietransitie

  • Coca-Cola fabriek in Nederland krijgt certificatie CO₂-neutraal

  • VBZ: Strooigoed meest populaire Sinterklaaslekkernij

Uitgelicht dossier - Technologie

Bekijk alle dossiers
Processing & Productie
Technologie

Normen-dag 2.0 over EU-verordeningen met betrekking tot de voedingsmiddelenindustrie

6 september 2023

Bimbo Bakeries USA zet AI-oplossing in om voedselverspilling te verminderen

17 augustus 2023

Meer dan 40.000 mensen tekenen petitie ‘Houd ons voedsel gentechvrij’

24 juli 2023

Druivencontrole versneld door vision, AI en simplified motion

Bedrijfsinformatie

Bekijk alle bedrijfsinformatie

Kant-en-klaar maar dan gezonder: de revolutie op je bord

Stel je voor: na een lange werkdag plof je op de bank, ho...

Ook voedingsmiddelen steeds vaker online verkocht

Recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistie...

Steeds meer consumenten bestellen foodproducten online

Recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistie...

Blogs

Bekijk alle blogs

We móeten wel

REDACTIONEEL #7 | De noodzaak wordt vaak pas echt duideli...

Het snijvlak

Sinds Louis Pasteur in 1862 ontdekte dat je bacterië...

Wat je erin stopt

Vooral veel liefde, zeggen we dan natuurlijk. Maar met di...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI en blijf op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven

EVMI

EVMI

Superaanbieding! Ontvang EVMI 1 jaar voor slechts
€ 19,99 ex. btw

Profiteer nu

Agenda

  • 16 november

    Webinar Hitma: “Hoe ben je ontbranding van oplaadbare batterijen een stap voor?”

  • 20 november - 20 november

    Cursus Zonering Gebouw

  • 23 november - 23 november

    Cursus Hygiënisch ontwerpen

Foodbanen

De beste banen in de voedingsindustrie

Evmi © 2023 Evmi.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over EVMI

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

EVMI
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@evmi.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer