• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Evmi
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Vacature: (Junior) Marketeer bij Virtùmedia en Alea Publishers

1 juni 2023

Seminar met topsprekers over innovaties bij industriële robots

1 juni 2023

Sproeidrogen van asperge-afval zorgt voor beter smaakbehoud in poeder

1 juni 2023

High pressure processing als middel tegen verspilling

31 mei 2023

Wanneer mag je ‘biologisch’ gebruiken in je bedrijfsnaam?

Net binnen

  • Energietransitie Benchmark 2023 toont impact energiecrisis op zakelijk Nederland

  • Pieter Schoen investeert 1 miljoen euro in Mama’s Maaltijden

  • HAS-studenten winnen prijs voor scriptie over caseïneproductie

  • Gaat de toeslag op plastic wegwerpbekers wel werken?

  • Duurzaamheid begint bij bestuurders

  • VSL over het belang van meten voor de voedselvoorziening

  • Voedingsindustrie in de media - Week 21

Uitgelicht dossier - Technologie

Bekijk alle dossiers
Processing & Productie
Technologie

Elektrische bandtakels als oplossing voor pekelproces

16 mei 2023

Mettler-Toledo lanceert X-ray oplossingen voor meer productveiligheid

4 mei 2023

Nieuw vrieskristallisatieproces onttrekt organische stoffen uit water

4 mei 2023

Mettler Toledo presenteert intelligente inspectietechnologieën op Interpack

Bedrijfsinformatie

Bekijk alle bedrijfsinformatie

De nieuwe dimensie in slicing

De nieuwe krachtige slicer SLX 2000, met maximaal vier sp...

Een nieuwe stap naar condition-based onderhoud met ABB softstarters

Weyco voorzag recent haar motoren voor onder meer pompen,...

De ultieme battle: cake vs biscuittaart

BEDRIJFSINFORMATIE | Je wilt een taart bakken, leuk! Nu v...

Blogs

Bekijk alle blogs

Nieuw op Food Technology

Nog enkele weken en dan openen we de deuren van de Braban...

De vloer op

Yep, we staan bol van de uitdagingen in de voedingsmiddel...

Nieuwe generatie

Digitalisering is al jaren bezig en de nieuwe generatie o...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI en blijf op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven

EVMI

EVMI

Superaanbieding! Ontvang EVMI 1 jaar voor slechts
€ 19,99 ex. btw

Profiteer nu

Agenda

  • 8 juni - 9 juni

    Tweedaagse cursus Zonering – Gebouw: Hoe zonering helpt om tot listeria-vrij produceren te komen

  • 8 juni

    Tony's FAIR

  • 12 juni - 12 juni

    Cursus Hygiënisch ontwerpen - principes

Foodbanen

De beste banen in de voedingsindustrie

Evmi © 2023 Evmi.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over EVMI

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

EVMI
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@evmi.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer