• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Evmi
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Personeel

Cao-akkoord voor zoetwarenindustrie

8 juni 2023

ARTIS organiseert eerste editie van het jaarlijkse Planetary Health Congres

8 juni 2023

NIZO lanceert voucherregeling voor startups in de food- en agrosector

7 juni 2023

Smeltkaasproducenten St. Paul en Koninklijke ERU willen Kasi Food overnemen

6 juni 2023

Israëlische startup Gavan ontwikkelt eiwitrijk plantaardig alternatief voor boter

Net binnen

  • Hands Off lanceert plantaardige chocolate chip cookies

  • Vion gaat werken met landen units

  • 16.000 bezoekers op vakevent World of Private Label

  • Smaak graskaas naar gras?

  • Helft Nederlanders eet jaarlijks ruim 13 kilo meer suiker dan gedacht

  • Bonduelle verplaatst 70 procent van peulvruchtenteelt naar Europa

  • Overname Stegeman door What’s Cooking? gaat niet door

Uitgelicht dossier - Technologie

Bekijk alle dossiers
Processing & Productie
Technologie

Elektrische bandtakels als oplossing voor pekelproces

16 mei 2023

Mettler-Toledo lanceert X-ray oplossingen voor meer productveiligheid

4 mei 2023

Nieuw vrieskristallisatieproces onttrekt organische stoffen uit water

4 mei 2023

Mettler Toledo presenteert intelligente inspectietechnologieën op Interpack

Bedrijfsinformatie

Bekijk alle bedrijfsinformatie

Veilig werken met robots is ieders ‘pakkie-an’

De vierde industriële revolutie is inmiddels in voll...

Horeca koelkast kopen? Hier moet je op letten!

In de dynamische wereld van de horeca is een goede koelin...

De nieuwe dimensie in slicing

De nieuwe krachtige slicer SLX 2000, met maximaal vier sp...

Blogs

Bekijk alle blogs

Nieuw op Food Technology

Nog enkele weken en dan openen we de deuren van de Braban...

De vloer op

Yep, we staan bol van de uitdagingen in de voedingsmiddel...

Nieuwe generatie

Digitalisering is al jaren bezig en de nieuwe generatie o...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI en blijf op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven

EVMI

EVMI

Superaanbieding! Ontvang EVMI 1 jaar voor slechts
€ 19,99 ex. btw

Profiteer nu

Agenda

  • 8 juni - 9 juni

    Tweedaagse cursus Zonering – Gebouw: Hoe zonering helpt om tot listeria-vrij produceren te komen

  • 12 juni - 12 juni

    Cursus Hygiënisch ontwerpen - principes

  • 15 juni - 23 juni

    Driedaagse cursus Hygiënisch ontwerpen

Foodbanen

De beste banen in de voedingsindustrie

Evmi © 2023 Evmi.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over EVMI

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

EVMI
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@evmi.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer