• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Evmi
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Food innovatie
Ingrediënten

Israëlische startup Gavan ontwikkelt eiwitrijk plantaardig alternatief voor boter

5 juni 2023

Praktijktoepassingen industriële robots in seminar op Vision, Robotics & Motion

5 juni 2023

Helft Nederlanders eet jaarlijks ruim 13 kilo meer suiker dan gedacht

5 juni 2023

Bonduelle verplaatst 70 procent van peulvruchtenteelt naar Europa

5 juni 2023

Overname Stegeman door What’s Cooking gaat niet door

Net binnen

  • 16.000 bezoekers op vakevent World of Private Label

  • Smaak graskaas naar gras?

  • Voedingsindustrie in de media | week 22-2023

  • ‘Consument blijvend duurder uit met eten en drinken’

  • Vacature: (Junior) Marketeer bij Virtùmedia en Alea Publishers

  • Seminar met topsprekers over innovaties bij industriële robots

  • Sproeidrogen van asperge-afval zorgt voor beter smaakbehoud in poeder

Uitgelicht dossier - Technologie

Bekijk alle dossiers
Processing & Productie
Technologie

Elektrische bandtakels als oplossing voor pekelproces

16 mei 2023

Mettler-Toledo lanceert X-ray oplossingen voor meer productveiligheid

4 mei 2023

Nieuw vrieskristallisatieproces onttrekt organische stoffen uit water

4 mei 2023

Mettler Toledo presenteert intelligente inspectietechnologieën op Interpack

Bedrijfsinformatie

Bekijk alle bedrijfsinformatie

Veilig werken met robots is ieders ‘pakkie-an’

De vierde industriële revolutie is inmiddels in voll...

Horeca koelkast kopen? Hier moet je op letten!

In de dynamische wereld van de horeca is een goede koelin...

De nieuwe dimensie in slicing

De nieuwe krachtige slicer SLX 2000, met maximaal vier sp...

Blogs

Bekijk alle blogs

Nieuw op Food Technology

Nog enkele weken en dan openen we de deuren van de Braban...

De vloer op

Yep, we staan bol van de uitdagingen in de voedingsmiddel...

Nieuwe generatie

Digitalisering is al jaren bezig en de nieuwe generatie o...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI en blijf op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven

EVMI

EVMI

Superaanbieding! Ontvang EVMI 1 jaar voor slechts
€ 19,99 ex. btw

Profiteer nu

Agenda

  • 8 juni - 9 juni

    Tweedaagse cursus Zonering – Gebouw: Hoe zonering helpt om tot listeria-vrij produceren te komen

  • 8 juni

    Tony's FAIR

  • 12 juni - 12 juni

    Cursus Hygiënisch ontwerpen - principes

Foodbanen

De beste banen in de voedingsindustrie

Evmi © 2023 Evmi.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over EVMI

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

EVMI
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@evmi.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer