• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Evmi
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Ontwikkelingen in preventief labelen van allergenen op voedingsmiddelen

5 december 2023

Een verkenning van voedingstrends en consumentengedrag

5 december 2023

Te veel acrylamide in Friese pepernoten

5 december 2023

Belgisch techbedrijf CEE werkt samen met koffiefirma om elektrische koffieroosterlijn te bouwen

PREMIUM
4 december 2023

‘Overgang naar alternatieve voedingseiwitten versnellen’

Net binnen

  • Minder voedselverspilling in Nederlandse supermarkten

  • Algen kweken in Ghana

  • Nepluvi: Pluimveesector speelt cruciale rol in Nederlandse economie

  • ‘Geen sprake van aangescherpte EU-regels voor Friese pepernoten’

  • HANOS en Horeca Vakbeurs gaan samenwerken

  • Uitspraak rechtbank: Geen strengere controles NVWA voor Nederlandse vissers

  • Nederland pleit voor wegnemen inkoopbarrières tussen lidstaten Europese Unie.

Uitgelicht dossier - Technologie

Bekijk alle dossiers
Processing & Productie
Technologie

Normen-dag 2.0 over EU-verordeningen met betrekking tot de voedingsmiddelenindustrie

6 september 2023

Bimbo Bakeries USA zet AI-oplossing in om voedselverspilling te verminderen

17 augustus 2023

Meer dan 40.000 mensen tekenen petitie ‘Houd ons voedsel gentechvrij’

24 juli 2023

Druivencontrole versneld door vision, AI en simplified motion

Bedrijfsinformatie

Bekijk alle bedrijfsinformatie

Met ABB in 6 stappen op weg naar de voedingsmiddelenfabriek van de toekomst

De noodzaak voor verduurzaming van productie omgevingen i...

Kant-en-klaar maar dan gezonder: de revolutie op je bord

Stel je voor: na een lange werkdag plof je op de bank, ho...

Ook voedingsmiddelen steeds vaker online verkocht

Recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistie...

Blogs

Bekijk alle blogs

We móeten wel

REDACTIONEEL #7 | De noodzaak wordt vaak pas echt duideli...

Het snijvlak

Sinds Louis Pasteur in 1862 ontdekte dat je bacterië...

Wat je erin stopt

Vooral veel liefde, zeggen we dan natuurlijk. Maar met di...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI en blijf op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven

EVMI

EVMI

Superaanbieding! Ontvang EVMI 1 jaar voor slechts
€ 19,99 ex. btw

Profiteer nu

Agenda

  • 16 november

    Webinar Hitma: “Hoe ben je ontbranding van oplaadbare batterijen een stap voor?”

  • 20 november - 20 november

    Cursus Zonering Gebouw

  • 23 november - 23 november

    Cursus Hygiënisch ontwerpen

Foodbanen

De beste banen in de voedingsindustrie

Evmi © 2023 Evmi.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over EVMI

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

EVMI
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@evmi.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer