Beter parkeren bij Evenementenhal Gorinchem

2 juli 2018

Deze zomer gaat het parkeerterrein bij Evenementenhal Gorinchem op de schop. Het terrein bij de hal waar de Easyfairs beurzen worden gehouden,wordt opnieuw ingericht en vernieuwd. Er komen 200 extra parkeerplekken en er wordt deels een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Ook worden de in- en uitritten heringericht ten behoeve van een vlottere doorstroming. Verder wordt de beurshal aan de A15 voorzien van een nieuw energiezuinig aircosysteem.

“We zien het meer dan ooit als onze taak om de klant centraal te stellen: customer centricity. Deze investeringen leveren daar een wezenlijke bijdrage aan. We beogen niet alleen het gemak van onze klanten en bezoekers te optimaliseren, maar denken hierbij ook aan onze ‘buren’ om drukte tijdens piekmomenten in goede banen te leiden”, zegt Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Evenementenhal.

Laadpalen

Voor elektrische rijders beschikt het vernieuwde parkeerterrein over meerdere nieuwe Tesla laadpalen en Ecotap laadpalen. Van Hooff: “Dat past bij onze visie ‘Visit the future’. We stimuleren onze bezoekers en klanten om net als ons ‘groen’ en milieuvriendelijk bezig te zijn. Daarnaast investeren we in een nieuw energiezuinig aircosysteem, waardoor onze klanten en bezoekers op ieder moment van het jaar verzekerd zijn van een vriendelijk klimaat in de beurshal”, aldus Van Hooff.

De eerste werkzaamheden zijn reeds gestart. De oplevering van het nieuwe parkeerterrein staat gepland op 17 augustus 2018, ruim voor de start van het nieuwe beursseizoen.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?