We zijn nog maar net bijgekomen van twee dagen vol lezingen, een hackathon, stands, keynotes en seminars. En de blik is gericht op de derde editie, in 2024. Zet hem vast in je agenda: 3 en 4 april, wederom in de Brabanthallen in Den Bosch.

Voedingsmiddelen en technologie. Een steeds belangrijkere combinatie. Want zoals je in iedere editie van EVMI weer kunt lezen is dat het produceren en verwerken van voedsel tegenwoordig een hightech aangelegenheid is. En dat is ook nodig gezien de uitdagingen om te komen tot een duurzaam voedselsysteem. Want ons voedselsysteem staat onder druk. Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. Duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is daarom essentieel. 

En technologie speelt een belangrijke rol om te komen tot een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Ook tijdens de afgelopen editie hoorde je over de ontwikkelingen, maar ook over de zorgen en bijbehorende oplossingen. Twee dagen vol inspiratie dus. En om de juiste oplossingen te vinden, maar ook te kunnen implementeren is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten.

Wees erbij!

Food Technology is deze ontmoetingsplek, vorig jaar, dit jaar en dus ook volgend jaar. EVMI en Mikrocentrum slaan – samen met nóg meer partners – op 3 en 4 april 2024 de handen ineen. Zowel op de beursvloer als tijdens de lezingen en seminars brengen we nieuwe ontwikkelingen, onontdekte oplossingen, praktijkvoorbeelden en technologie. 
Zowel op de beursvloer als in het congresprogramma staan oplossingen centraal om de voedingsmiddelenindustrie te helpen met efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders te produceren. 

Biedt jouw bedrijf dergelijke oplossingen of innovaties die hieraan bijdragen? Kijk dan op Food-Technology.nl! En hoe eerder je erbij bent, hoe meer je te kiezen hebt. 

Altijd op de hoogte blijven?