Food Technology is een kennis- en netwerk­evenement dat bedrijven en kennisinstellingen verbindt. Daarom organiseren we naast het on-site evenement ook een hybride Meet&Match-event.

De Meet&Match helpt je nieuwe partners te vinden, voor zowel technische als commerciële samenwerking. Via dit systeem kun je ontmoetingen met andere deelnemers boeken. Omdat dit een hybride matchmaking-evenement is, kunnen deelnemers kiezen of ze hun ontmoetingen on-site of online plannen.

Tijdens Food Technology komen voeding en hightech samen met als doel de voedingsindustrie op weg te helpen naar 2050. Twee dagen met een brede waaier aan oplossingen binnen de volgende thema’s:
• Fabriek van de toekomst
• Duurzame en transparante voedselketens
• Innovaties in voeding
• Voedselveiligheid
• Voedsellaboratorium

Je vindt hier een overzicht van de laatste hightech innovaties. Voor ingenieurs, technici, managers die verantwoordelijk zijn voor de technische processen in de fabriek, maar ook voor levensmiddelentechnologen die zich bezighouden met product­ontwikkeling, kwaliteitsbeheer en onderzoek, biedt het evenement een breed scala aan bedrijven om mee te Meet&Matchen en interessante lezingen te volgen in het conferentieprogramma.

Hoe doe je mee?
• Registreer op de website van food-technology.nl op de matchmakingpagina
• Publiceer en presenteer hier je innovatieve technologieën, projecten, diensten of zakelijke behoeften aan de deelnemers van het evenement
• Initieer en regel veelbelovende vooraf geplande 1:1 vergaderingen op het evenement of online (hybride evenement)
• Genereer nieuwe leads en ontmoet nieuwe contacten op een tijd- en kostenefficiënte manier
• Blijf de concurrentie een stap voor door gezien te worden en zichtbaar aanwezig te zijn op dit evenement.

Hybride matchmaking?
Een matchmakingevenement is een snelle en gemakkelijke manier om potentiële samen­werkingspartners te ontmoeten in face-­2-face gesprekken. 20 minuten gaan snel, maar het is genoeg om de eerste contacten te leggen voordat de bel gaat en het volgende gesprek begint.
1) Registreer via de Registreer-knop.

2) Maak een duidelijk en beknopt bedrijfs­profiel om de zichtbaarheid op het platform te vergroten. Het profiel moet beschrijven wat jouw bedrijf potentiële partners te bieden heeft, en wat de interesse heeft. Een goed profiel genereert aanzienlijk meer ontmoetingsverzoeken!

3) Ga naar de deelnemerslijst om te zien wie interessante en veelbelovende zakelijke kansen biedt. Gebruik de filter-, sorteer- en query-opties.

4) Blader door gepubliceerde deelnemersprofielen en stuur vergaderverzoeken.

5) Ga naar ontmoetingen in Mijn Agenda of Ontmoetingen, waar de volledige agenda voor het evenement en de lijst van ontmoetingen zichtbaar zijn. Op de website van de beurs vind je alle informatie over de virtuele vergaderingen.

Ga bij afspraken on-site op tijd naar de ontmoetingsruimte. Controleer bij online afspraken de camera en microfoon en kom in geen geval te laat!

 

Altijd op de hoogte blijven?