RBK Group opent vestiging in Duitsland

26 juni 2018

RBK Group gaat uitbreiden naar Duitsland. Het bedrijf richt per 1 juli 2018 RBK Automation GmbH op. Op deze manier gaat de RBK Group haar FOBIS® ERP software oplossingen aanbieden aan voedselproducerende bedrijven in Duitsland.

Paul Nass

In Nederland is RBK Group al bijna 40 jaar een begrip in de voedingsindustrie. Samen met Paul Nass, oud directeur van CSB-Systems, gaat het bedrijf nu de stap naar Duitsland maken. Nass heeft meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en de voedselindustrie. Hij zal vanuit het nieuwe kantoor in Kleve de software oplossingen gaan aanbieden op de Duitse markt.

FOBIS® ERP

De software FOBIS® ERP is een modern pakket waarin de facetten van hedendaagse bedrijfsadministratie voor voedingsmiddelenbedrijven ondersteund worden. Zo zijn er naast de standaard processen zoals inkoop- verkoop en voorraadbeheer uitgebreide logistieke aspecten als co-makership, F-trace en EDI terug te vinden in de diverse modules van FOBIS® ERP.

RBK Group

Sinds de oprichting in 1979 is de RBK Group actief in de voedingsmiddelenindustrie. RBK adviseert, ontwikkelt, automatiseert en bouwt innovatieve rendementsverhogende oplossingen specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie. De organisatie levert oplossingen op vier vakgebieden: Masterplanning & Logistiek, Proces-engineering & Informatisering, Gebouw & Infrastructuur en Milieu.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?