Food Technology heeft een breed aanbod voor iedereen die werkzaam is in de voedingsmiddelenindustrie. We richten ons op (nieuwe) technologie voor verwerken, automatiseren, veilig maken en houden en natuurlijk duurzaamheid.

Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen en zo breed mogelijk weerklank te laten vinden, zoeken we actief de samenwerking met instellingen, organisaties en netwerken van bedrijven. Zo vind je verschillende seminars, lezingen, stands en initiatieven op de beursvloer en in het congres. Ook de FME heeft een plekje gevonden.

FME

FME is de werkgeversorganisatie voor de Technologische industrie met meer dan 2300 leden. Veel van haar leden zijn als technologieleveranciers actief in de voedsel keten. Samen met die leden wil FME bijdragen aan maatschappelijke transities. Met het programma Landbouw, Water, Voedsel bouwt FME aan toekomstbestendige duurzame landbouw en gezonde voedselproductie.
Vanuit dit programma participeert FME in veel projecten die innovatie in de voedselketen aanjagen. Er is veel kennis en ambitie. FME wil zoveel mogelijk bedrijven de kans geven om baanbrekende innovaties te ontwikkelen en naar de markt te brengen.

Wereldwijde impact

De Nederlandse technologieleveranciers zijn op veel terreinen internationaal toonaangevend. Innovaties uit Nederland hebben hiermee impact op de wereldwijde voedselketen. Ook die internationale verantwoordelijkheid pakt FME op. Bijvoorbeeld door te participeren in internationale projecten, door het organiseren van grensoverschrijdende kennisuitwisseling en door de organisatie van handelsmissies. 

Meer weten?

Wil je meer weten over FME en projecten die nationaal en internationaal innovatie in de voedselketen aanjagen? Dan treffen we je op 12 of 13 april graag in Den Bosch en we bieden je op voorhand een lekker kopje koffie of thee aan op stand F15.

Suzanne Verboon

Altijd op de hoogte blijven?