MUNL Peka Kroef 2023 (© Multivac)

Peka Kroef heeft in de nieuwe TX 820 van MULTIVAC een verpakkingsmachine gevonden die nooit misgrijpt, waar de aanvoer van aluminium bakjes volcontinue doorgaat en het labelen onderdeel uitmaakt van het verpakkingsproces. Met meer flexibiliteit om 24/7 betrouwbaar te draaien. 
 
Arjen de Groot, Manager Engineering bij Peka Kroef over de upgrade van de verpakkingslijn: “Wij werken al meer dan 25 jaar samen met MULTIVAC. Het opgebouwde vertrouwen uit het verleden heeft ertoe geleid dat we hebben besloten om onze bestaande twee traysealers te vervangen door de nieuwste MULTIVAC TX 820 traysealers en aan te passen aan onze huidige eisen.” 
 
Oude eruit, nieuwe erin 
De voltooiing van het vervangingsproject verliep soepel en snel, benadrukt Arjen verder: “In juli 2021 zijn de machines aangeschaft, vervolgens in korte tijd geïnstalleerd. De oude eruit, de nieuwe erin. In Asten deden we dat in 24 uur, in Odiliapeel in 72 uur. Een mooie prestatie van de samenwerkende teams van MULTIVAC en Peka Kroef. Sinds oktober 2021 draaien beide machines naar tevredenheid. Eventuele tussentijdse aanloopproblemen worden snel en professioneel opgelost.” 

Lees meer en bekijk de video

Altijd op de hoogte blijven?