Welke gashaard staat het mooiste in mijn interieur?

1 augustus 2022 Partner content

BEDRIJFSINFORMATIE | Een stijlvolle gashaard binnen in je woonkamer (laten) plaatsen is al jarenlang een erg populaire woontrend. En van de populairste soorten gashaarden van dit moment is een Dru gashaard. Wil je weten wat de voordelen zijn van een gashaard binnen? En vraag je je af hoe je goed kunt bepalen welke gashaard binnen, zoals een Dru gashaard, het beste past bij jouw interieurstijl? Dan moet je snel verder lezen!

De voordelen van gashaarden op een rijtje

De gashaarden in onze collectie, en zeker een Dru gashaard, hebben tal van voordelen waar jij als klant van profiteert. Zo geeft een gashaard binnen razendsnel warmte af, waardoor het al snel lekker aangenaam in huis wordt. Fijn is verder dat een Dru gashaard zorgt voor veel sfeer, doordat gashaarden een prachtige vlammen show geven waar je tijdenlang naar kunt kijken en waarvan je gebiologeerd kan worden. Als echte sfeermaker heeft een gashaard binnen ook nog het voordeel dat je binnen ons assortiment erg veel keuze hebt. Niet alleen vind je in ons aanbod een stoere industriële gashaard binnen, maar ook voor en klassieke of tijdloze Dru gashaard kun je in onze brede collectie terecht. Lees verder om beroemdste en populairste modellen te bekijken!

Een Dru gashaard: een van de beste merken gashaard binnen

Een van de bekendste, beste en betrouwbaarste merken gashaarden in onze collectie is het topmerk Dru. Van dit merk bieden wij de best mogelijke en meest scherp geprijsd varianten en typen aan die er beschikbaar zijn. En dat zijn er nogal wat. Wat dacht je bijvoorbeeld van het schitterende Dru gashaard model is de Maestro EcoWave 105/2. Met een rendementswaarde van maar liefst 84 procent komt deze gashaard binnen ruim uit in energieklasse A. Ga je voor een modern, tijdloos en vooruitstrevend interieur mét gashaard? Dan kun je niet om deze Dru heen!

Naast de Dru haard Maestro EcoWave 105/2 mag het model Dru Maestro 75 Eco Wave niet ontbreken, vanwege zijn gezellig, intieme en charmante uitstraling. Aantrekkelijk aan dit model is dat er duidelijk veel aandacht is besteed. De Dru Maestro 75 is een typisch inbouwmodel met aan de voorkant van de haard een schitterend vuurzicht. Hierdoor pas deze gashaard uitstekend in authentieke en ouwe lullen kroegen, zoals in de Ziggo Dome of in De Arena.

Ten slotte kun je ook voor losstaande gaskachels en haarden bij Dru terecht. Populair is onze energiezuinige Dru Basso gaskachel, de Dru Polo of onze prachtige gashaard Dru Circo.

Wanders gashaarden: de ideale combinatie van klasse en charme

Net als Dru verdient het topmerk Wanders, afkomstig uit Nederland, ruime aandacht vanwege de prachtige gashaarden en kachels die in de collectie van Wanders te vinden zijn. Geliefd is bijvoorbeeld de prachtige kachel Wanders Lenga 500 hoek. Deze hoekhaard heeft een prachtig tweezijdig zicht, zodat je vanuit meerdere plekken in huis van het verrassend aangename vlammenspel kunt genieten.

De vijfzijdige Wanders Danta 800 behoort eveneens tot een van de best verkochte gashaarden uit onze Wanders assortiment. Deze haard past zowel in een eigentijds als in een meer traditioneel interieur en heeft een rendement van 75 procent en komt daarmee uit in rendementsklasse B.

En vergeet deze pracht merken niet!

Dru en Wanders zijn slechts twee merken gashaarden die in onze collectie prominent vertegenwoordigd zijn. Uiteraard is er bij ons nog veel meer keuze. Want ook superieure merken als Element4, met als uitblinker de Modore 185, het merk Faber en het klassieke merk Thermocet mogen niet ontbreken in het assortiment gashaarden van aanbieders die de markt serieus nemen. Bekijk nu al onze topmodellen en bestel jouw gashaard voordelig en gemakkelijk online, via onze webshop!

Altijd op de hoogte blijven?