Ga naar het overzicht

Allergenen Consultancy Facebook Twitter LinkedIn

Over ons

Cursussen en training

Bij Allergenen Consultancy kunt u terecht voor alle vormen van opleiding en training. Als de specialist op gebied van allergenen ontwikkelen en verzorgen wij ook maatwerk cursussen (in-company, kookworkshops, interactieve werkvormen) op elk niveau. Ook bieden wij e-learning en trainingsfilms aan.

Neem gerust contact met ons op om de wensen voor opleiding voor medewerkers te bespreken.

Ons aanbod open-inschrijvingstrainingen is ruim. Trainingen worden regelmatig klassikaal op verschillende locaties in Nederlnad en België gegeven. Ook bieden we online trainingen aan.

 

Laboratoriumdiensten

Allergenen Consultancy biedt een unieke laboratoriumservice waarbij deskundigheid voorop staat. We hebben een zeer ruim aanbod van allergenenanalyses, zowel ELISA, PCR, LC-MS en HPLC. Daarnaast kunnen we verschillende kits (merken ELISA) inzetten.

Bij elke aanvraag beoordelen we de geschiktheid van de analyse en kiezen het beste laboratorium en kit voor úw analyse. Hierbij werken we samen met de beste laboratoria in binnen- en buitenland. Hierdoor worden geen onnodige analyses uitgevoerd. Daarnaast ondersteunen wij bij interpretatie van resultaten.
Door de grote aantallen analyses bieden we gunstige prijzen.

Bekijk het aanbod analyses en meld stalen aan via https://www.allergenenconsultancy.nl/analyseopdracht.php

 

 

Sneltesten allergenen

Allergenen Consultancy biedt sneltesten aan die zonder laboratoriumuitrusting uitgevoerd kunnen worden.

Snel, betrouwbaar en eenvoudig. Voor controle van de uitgevoerde reiniging of een snelle screening van binnenkomende grondstoffen. Zodat direct aktie ondernomen kan worden én tegen een fractie van de kosten van een externe analyse.

https://www.allergenenconsultancy.nl/producten/sneltestenanalyse

Contact

Oosteinde 85d, 3925LB SCHERPENZEEL GLD, NL