Ga naar het overzicht

Baaijens UV-C Solutions Facebook LinkedIn Instagram

Over ons

Van advies tot oplossing

Samen werken we aan een schone en gezonde omgeving

 

Oplossingsgericht, daadkrachtig en betrokken

Over Baaijens UV-C Solutions

Voor ieder vraagstuk gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Door ons brede assortiment aan UV-C apparatuur hebben we voor iedere toepassing een geschikte oplossing. Dat betekent van advies tot en met installatie. Op elk moment van de dag. Lukt het ons niet om een passende oplossing te vinden? Dan zeggen we dat ook. Zo eerlijk zijn we.

 

Vier generaties

Over Baaijens Industrial Equipment

Baaijens UV-C Solutions is onderdeel van Baaijens Industrial Equipment. Een familiebedrijf dat in de eerste plaats actief is in de voedingsindustrie. Opgericht in 1982 door Boy Baaijens senior na voorwerk van zijn vader, want die was al sinds 1945 actief in de vleesverwerkende industrie. Nu vormen Boy’s zonen Marc en Tom het management onder toeziend oog van hún vader. En daarnaast is ook de vierde generatie actief: Boy Baaijens junior is engineer binnen het bedrijf.

 
De pure kracht van de zon

Over Sterilsystems

Baaijens Industrial Equipment heeft in de loop der jaren het assortiment uitgebreid door samen te werken met sterke partners. Een daarvan is het Oostenrijkse Sterilsystems. Zij ontwikkelen en leveren de UV-C technologie voor een schone en gezonde omgeving. Hoge kwaliteit is in de eerste plaats de basis. En beide hebben daarnaast oplossingsgerichtheid en betrokkenheid in alle processen verweven.

Contact

Dommelstraat 4, 5347 JL Oss, NL