Ga naar het overzicht

Inter Fresh Concepts BV LinkedIn

Over ons

Inter Fresh Concepts BV biedt producenten en inkopers innovatieve verpakkingsoplossingen aan op maat. Als internationale organisatie zijn wij specialist op het gebied van transportkoeling en conditionering in de verpakking. Of het gaat om verse vis, vlees, groenten, insuline, bloed of andere toepassingen, Inter Fresh Concepts BV beschikt over de know-how om uw product onder de juiste condities te verpakken voor transport.

Jarenlange kennis en expertise op het gebied van vers-transport hebben geleid tot een unieke, onafhankelijke organisatie. Door nauwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met verschillende producenten zijn wij in staat om het verpakkingsconcept aan te bieden dat bij u past. Vanuit eerdere samenwerking met de Universiteit van Wageningen, TNO en het SenterNovem is een innovatief kenniscentrum ontstaan op het gebied van vers-verpakkingen. Wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing voor uw logistieke uitdagingen.

Inter Fresh Concepts staat voor kwaliteit en de zekerheid dat uw product onder de juiste condities verpakt is tijdens het transport. Of het nu om koeling gaat in de verpakking of het absorberen van vocht/lekwater, er is een oplossing beschikbaar om uw product in optimale staat bij de klant af te leveren. Onze kwaliteit gecertificeerde producten garanderen de voedselveiligheid en traceerbaarheid. Wij leveren een verantwoorde bijdrage aan de kwaliteit van uw koelvers-producten tijdens transport.
 

Contact

Troelstralaan 5, 2211AP Noordwijkerhout, NL