Ga naar het overzicht

Précon Food Management B.V.

Over ons

Uw onafhankelijke partner in voedselveiligheid, kwaliteit en wet- en regelgeving

Bij Précon Consulting Group B.V. werken vooruitstrevende professionals met uitgebreide ervaring in de voedingsmiddelensector. Onze expertise omvat diverse vakgebieden, zoals voedselveiligheid, etikettering, kwaliteitsmanagement en organisatieontwikkeling.

We beperken ons niet tot een specifieke sector, land of continent, maar stellen onze grenzen op basis van kennis en expertise. Dagelijks adviseren, trainen en ondersteunen wij onze klanten bij vraagstukken en werkzaamheden in de complexe wereld van wet- en regelgeving voor voedingsmiddelen.

Advisering

Variërend van vraagstukken op het gebied van Europese wet- en regelgeving tot het ontwikkelen van een visie ten aanzien van voedselveiligheid en duurzaamheid (MVO). Op strategisch niveau leveren we advies die als input dient voor beleidsvorming.

Begeleiding en ondersteuning bij verandering

Onze toegevoegde waarde gaat verder dan het opzetten, implementeren en optimaliseren van kwaliteitszorgsystemen. Wij ondersteunen en begeleiden bedrijven bij het ontwikkelen en realiseren van concrete doelstellingen voor een blijvende verandering. Om dit te verwezenlijken hanteren wij de 4F-veranderaanpak.

Training

Kennis is macht! Wij delen onze kennis graag met onze klanten. Dat doen we in het dagelijkse contact met onze klanten, maar soms is het effectiever en efficiënter om dit via een training te doen. Al onze trainers zijn opgeleid in het toepassen van De Galan-methode bij het ontwikkelen en het geven van trainingen. Deelnemers kunnen na een training direct toepassen wat hen geleerd is.

Interim en outsourcing

Vele klanten hebben (een deel van) hun kwaliteitsprocessen bij Précon ondergebracht. In deze intensieve samenwerkingen ondersteunen wij het proces. Bij andere klanten zijn wij de flexibele schil van de kwaliteitsafdeling. In de drukste periodes ontzorgen wij deze klanten door snel deskundige professionals beschikbaar te hebben.

Met de blik op de toekomst

Met onze gedreven professionals, jarenlange ervaring en uitgebreide dienstenpakket helpen wij bedrijven en organisaties bij de uitdagingen waar zij voor staan. U kunt op ons bouwen, vandaag en in de toekomst.

Contact

Regulierenring 16a, 3981 LB Bunnik, NL