Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Food innovatie
Met dit thema
Food innovatie
Bedrijven
Carbon Equity over het belang van het financiëren van de eiwittransitie
PREMIUM
Food innovatie
Nutreco opent productielijn voor kweekvlees
Food innovatie
Vier voedingsbedrijven uitgeroepen tot Factory of the Future
PREMIUM
Food innovatie
Vezels uit reststromen: een gouden kans
PREMIUM
Food innovatie
Food innovatie in 2025
Wetgeving
Food innovatie
Na Europa volgt Zwitserland voor Mosa Meat
Food innovatie
Dit zijn de zeven belangrijkste vegatrends voor 2025
Ingrediënten
Food innovatie
‘Eendje meer’ onderzoekt waterlinzen
Food innovatie
Mosa Meat zet belangrijke stap richting Europese markt
Wetgeving
Food innovatie
Impossible Foods krijgt Europees patent heemeiwit terug
Food innovatie
‘Next food waves’ tijdens de HAS Food Experience
Food innovatie
Ontdek Onderzoek verbetert kans op succesvolle marktintroductie
Food innovatie
Voedselverwerking in 2050: Trots, duurzaam, precies en verbonden
PREMIUM
Food innovatie
Het delen van data is cruciaal
PREMIUM
Food innovatie
Hoe eten we over 25 jaar? Zes voorspellingen van een Food Technologist
PREMIUM
Food innovatie
AI in sensorisch onderzoek
Food innovatie
Kweekvlees proeven? Dat kan nu ook in Hongkong
Food innovatie
Technologie
Technologische innovatie is noodzaak
Duurzaamheid
Food innovatie
Upcycling in voedingsmiddelen: Een nog onontgonnen weg
PREMIUM
Food innovatie
Machines
‘Overschakelen naar vegan ijs is complex’
PREMIUM
Duurzaamheid
Ingrediënten
Food innovatie
Alternatieve eiwitbronnen: probeer niet alles zelf te doen
PREMIUM
Food innovatie
Palmolie-alternatief
Food innovatie
De kracht van vezels voor je gezondheid
PREMIUM
Food innovatie
Innovatie in poeders: van voeding tot productieoptimalisatie
1
2
3
4
5
>
>>