Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Food innovatie
Met dit thema
Food innovatie
Ziekenhuis Gelderse Vallei onderzoekt inzet van 3D-geprint voedsel voor post-IC-patiënten
Food innovatie
Zeeuwse plantaardige producent haalt investering van 40 miljoen binnen
Food innovatie
Cano-ela maakt waardevolle ingrediënten uit koolzaad
Food innovatie
Kennis zuivelbranche en plantbased alternatieven goede combinatie
Food innovatie
Inschrijvingen Fi Europe Startup Innovation Challenge geopend
Food innovatie
Aleph Farms vraagt goedkeuring voor kweekvlees aan in Zwitserland
Food innovatie
Zero Carb Company gaat samenwerken met bakkerijgroep Grupo Bimbo
Food innovatie
Europese Commissie wil regels genetisch gemodificeerd voedsel versoepelen
Food innovatie
Kabinet gaat proeverijen kweekvlees goedkeuren
Food innovatie
Voedselverspilling
Door schimmels gefermenteerde eiwitten winnen ReThink Waste Challenge
Food innovatie
Kweekvlees goedgekeurd in Verenigde Staten
Food innovatie
Ingrediënten
Bakkerij Pré Pain en MaGie Creations ontwikkelen duurzaam broodconcept van biergraan
PREMIUM
Food innovatie
Duurzaamheid
Innoveren doe je samen
PREMIUM
Food innovatie
Verpakkingen
Chemische recycling voedselveilig
Food innovatie
Lancering voucherregeling voor startups in de food- en agrosector
Food innovatie
Ingrediënten
Israëlische startup Gavan ontwikkelt eiwitrijk plantaardig alternatief voor boter
Food innovatie
Afval
Sproeidrogen van asperge-afval zorgt voor beter smaakbehoud in poeder
Food innovatie
HAS-studenten winnen prijs voor scriptie over caseïneproductie
Food innovatie
Meatable versnelt productieproces kweekvlees
Food innovatie
Jonge ondernemers presenteren zeewier-innovaties op Wereld Oceanen Dag
Food innovatie
Onderzoek naar verbetering van smaak en textuur van plantaardige voedingsmiddelen
Food innovatie
Duurzaamheid
Kweekvlees slechter voor klimaat dan regulier vlees
PREMIUM
Food innovatie
Leren van elkaars technieken
Technologie
Food innovatie
Nieuw vrieskristallisatieproces onttrekt organische stoffen uit water
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>