• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Evmi
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Food Lab

Met dit thema
Food Lab

Nieuwe analysetechnieken tonen verschil wilde en kweekzalm

Voedselkwaliteit
Food Lab

Röntgen: een scherpe blik

Food Lab

Lekker bakkie drab

PREMIUM
Food Lab

Van zaadje tot karbonaadje

Food Lab

Eurofins neemt WFC Analytics en WFC Food Safety over

Food Lab

Hulp bij opschalen

Food Lab

NVWA: Meer aandacht voor diergeneesmiddelen bij slachtdieren

Food Lab

WHO wijzigt advies aspartaam niet

Food Lab

Wereldboerenorganisatie tegen gekweekte voedingsmiddelen

Food Lab

Promotie-onderzoek naar smaak

Food Lab

Nederlanders krijgen te veel PFAS binnen

Bedrijfsinformatie
Food Lab

Zo hou je de waterkwaliteit op peil

Food Lab

Plantaardig alternatief zout(er), klopt dat wel?

Food Lab

VSL over het belang van meten voor de voedselvoorziening

Voedselverspilling
Food Lab

NVWA: communiceer duidelijk over Too Good To Go-pakketten

Food Lab

Meer onderzoek naar PFAS in Westerschelde

Food Lab

ECDC linkt salmonellabesmettingen aan kebab-zaken

Food Lab

Contaminanten belangrijke bedreiging voedselveiligheid visketen

Evenementen
Food Lab

Symposium: Leugens op mijn bord, mondiaal voedselprobleem of een onveilige economische flirt?

Food Lab

Eenvoudig hybride producten maken - Plantaardige grondstoffengel van SVO, KNS en WUR

Food Lab

TOP ontwikkelt conserveringsprocessen voor vlees en vleesvervangers zonder nitriet

Food Lab

Foodwatch: Te veel pesticiden in fruit voor kinderen

Food Lab

NVWA stelt strenge voorwaarden aan verkoop wildernisvlees uiterwaarden

Food Lab

NVWA neemt extra monsters in slachthuizen

12345>>>

Alle dossiers

  • Food Technology
  • Boeken
  • Bedrijfsinformatie
  • Overig
  • Beurzen
  • Evenementen
  • Personalia
  • Personeel
  • Onderwijs
  • Carrière
  • Gezondheid
  • Afval
  • Voedselverspilling
  • Klimaat
  • Duurzaamheid
  • Hygiëne
  • Houdbaarheid
  • Verontreiniging
  • Allergenen
  • Voedselkwaliteit
  • Food Lab
  • Logistiek
  • Digitalisering
  • Verpakkingen
  • Proceslijn
  • Machines
  • Processing & Productie
  • Wetgeving
  • Europa
  • Marketing
  • Politiek
  • Bedrijven
  • Marktinformatie
  • Management & Mensen
  • Productontwikkeling
  • Ingrediënten
  • Technologie
  • Food innovatie
Evmi © 2023 Evmi.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over EVMI

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

EVMI
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@evmi.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer