• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
LinkedIn
Evmi
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Food Lab

Met dit thema
Food Lab

Van Food naar FoodCare: een holistisch pad naar welzijn

Food Lab

Low Food en SOL slaan handen ineen

Wetgeving
Food Lab

NVWA geeft uitleg over enzymen, aroma’s en additieven

PREMIUM
Food Lab
Hygiëne

‘Ik zie een enorme toegevoegde waarde van Good Manufacturing Practice’

Food Lab
Hygiëne

Normcommissie Horizontale voedingsmiddelenanalyse

Food Lab
Food innovatie

Agrarisch Field Lab geopend in Den Haag

Food Lab

Scheiden van schelpdieren voor eiwit en gezondheidsbevorderende stoffen

Food Lab

Proeverijen voor kweekvlees en -vis

Food Lab

Nieuwe analysetechnieken tonen verschil wilde en kweekzalm

Voedselkwaliteit
Food Lab

Röntgen: een scherpe blik

Food Lab

Lekker bakkie drab

PREMIUM
Food Lab

Van zaadje tot karbonaadje

Food Lab

Eurofins neemt WFC Analytics en WFC Food Safety over

Food Lab

Hulp bij opschalen

Food Lab

NVWA: Meer aandacht voor diergeneesmiddelen bij slachtdieren

Food Lab

WHO wijzigt advies aspartaam niet

Food Lab

Wereldboerenorganisatie tegen gekweekte voedingsmiddelen

Food Lab

Promotie-onderzoek naar smaak

Food Lab

Nederlanders krijgen te veel PFAS binnen

Bedrijfsinformatie
Food Lab

Zo hou je de waterkwaliteit op peil

Food Lab

Plantaardig alternatief zout(er), klopt dat wel?

Food Lab

VSL over het belang van meten voor de voedselvoorziening

Voedselverspilling
Food Lab

NVWA: communiceer duidelijk over Too Good To Go-pakketten

Food Lab

Meer onderzoek naar PFAS in Westerschelde

12345>>>

Alle dossiers

  • Food Technology
  • Boeken
  • Bedrijfsinformatie
  • Beurzen
  • Overig
  • Evenementen
  • Personeel
  • Personalia
  • Onderwijs
  • Carrière
  • Voedselverspilling
  • Gezondheid
  • Afval
  • Klimaat
  • Duurzaamheid
  • Hygiëne
  • Voedselkwaliteit
  • Verontreiniging
  • Allergenen
  • Houdbaarheid
  • Food Lab
  • Digitalisering
  • Logistiek
  • Verpakkingen
  • Proceslijn
  • Machines
  • Processing & Productie
  • Europa
  • Wetgeving
  • Politiek
  • Marketing
  • Bedrijven
  • Marktinformatie
  • Management & Mensen
  • Productontwikkeling
  • Ingrediënten
  • Technologie
  • Food innovatie
Evmi © 2025 Evmi.
Alle rechten voorbehouden.
LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over EVMI

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

EVMI
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@evmi.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer