Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
EVMI 4 2021
In deze editie
Fructose: slechter dan 5 jaar geleden
Fructose is een van de meest besproken en onderzochte stoffen in de dagelijkse voeding. Het zoete bestanddeel van gewone suiker heeft al heel lang de schijn tegen, maar had altijd de wetenschappers...
26 juni 2021
Automatische kiemtest voor tomatenzaad
Hoeveel gezonde tomatenplanten levert een partij zaad? Onderzoekers van Agro Food Robotics van Wageningen University & Research ontwikkelden een automatische kiemtest.
26 juni 2021
Lisette de Jong
Je ei kwijt in gist
Start-up FUMI Ingredients ontwikkelt eiwitpoeder gemaakt uit overgebleven gist van bierbrouwerijen. Een samenwerkingsproject genaamd EGGcited en een boost van €1,3 miljoen subsidie, gaan de opschal...
27 juni 2021
Michelle Wijma
‘Het is interessant om te zien waar onze producten vandaan komen’
In mijn eindexamenjaar liep ik stage bij Meneba bij de Maashaven in Rotterdam, daarna ben ik niet meer weggegaan. Na twee jaarcontracten heb ik sinds kort een vaste aanstelling.
28 juni 2021
Marloe van der Schrier
Boekrecensie: Andere kost: Pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
Andere kost bestaat uit achtentwintig korte hoofdstukken die veelal eerder als artikel in Het Parool zijn verschenen.
28 juni 2021
Hans Dagevos
EVMI 4 goes digital
Editie 4 van EVMI staat nu voor je klaar als digitaal magazine. Blader online door alle artikelen over het thema Ingrediënten én andere actuele onderwerpen en bedrijven uit de voedingsmiddelenindus...
28 september 2021
<<
<
1
2
EVMI 4 2021