Duitse foodbedrijven presenteren zich

25 april 2016

Bedrijven die op zoek zijn naar Duitse foodleveranciers of die hun assortiment willen uitbreiden met innovatieve foodproducten uit Duitsland, zoals insecten of wildfruit, kunnen in contact komen met een achttal Duitse bedrijven. Deze bedrijven presenteren zich in een Nederlandse handelsreis.

De producten van deze foodbedrijven worden op 31 mei voorgeteld tijdens kennismakingsgesprekken op locatie. Ook zijn er productpresentaties met een proeverij in het Miele Culinary Institute in Vianen.

Gesprekken

Geïnteresseerde Nederlandse ondernemers kunnen met een van de acht Duitse collega’s in contact komen om de mogelijkheden voor concrete samenwerking te bespreken. De DNHK zorgt voor het contact via individuele kennismakingsgesprekken bij uw eigen kantoor.

De handelsreis voor acht Duitse levensmiddelenproducenten wordt van 30 mei tot en met 3 juni 2016 georganiseerd door de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) in opdracht van het Duitse ministerie voor Levensmiddelen en Landbouw (BMEL).

De deelnemende Duitse bedrijven zijn:

Bedrijfsprofielen van deze bedrijven.

Het evenement en de reis richten zich op Nederlandse ondernemers uit de levensmiddelenbranche, waaronder inkooporganisaties, groothandelaren, handelsvertegenwoordigers, retail en food service evenals overige distributeurs.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De voertalen van het evenement zijn Nederlands en Duits.

Lees ook:

Project voor innovaties Nederlands-Duitse foodindustrie (18 februari 2016)

Altijd op de hoogte blijven?