Baaijens kijkt terug op een succesvol Inotec Event

7 juli 2017

Baaijens Industrial Equipment organiseerde op 27, 28 en 29 juni een Inotec Event. Dit vond plaats in hun eigen vestiging te Oss. In samenwerking met vaste partner Inotec hield Baaijens een open huis voor de gehele foodindustrie. De thema’s innovatie en technologie stonden centraal.

Inotec Event

Vele genodigden wisten de weg naar Oss te vinden. Baaijens kijkt dan ook terug op een zeer sfeervol en geslaagd Event. De genodigden kwamen uit de vlees, convenience, vis, pluimvee, pet food, kaas, groente & fruit en soepen & sauzen branche. Zij kregen een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan machines gedemonstreerd.

Demonstraties

Zoals het mengsysteem van de Variomixer. Dit systeem zorgt voor een optimale delicate of intensieve vermenging van producten door de onafhankelijk van elkaar beweegbare mengspiralen. Ook konden bezoekers het volledige WT assortiment ten behoeve van de worstlink snijmachine bekijken.

Ook de Inotec Microcutter stond er. Deze machine is voor fijn deeg en emulsies, voorzien van een computergestuurd in- en verstelbaar mes waardoor constante productresultaten zijn gewaarborgd. Tevens konden de bezoekers een volwaardige procesinstallatie bekijken.  Deze indrukwekkende machine kan mengen, emulgeren, koken onder vacuüm en verkleinen.

Baaijens

Baaijens Industrial Equipment B.V. is al meer dan 30 jaar actief in de Nederlandse, Belgische en Duitse foodindustrie. Het familiebedrijf uit Oss levert kwalitatief hoogwaardige machines en complete, individueel afgestemde productielijnen aan de foodindustrie.

Inotec

Inotec heeft een brede en jarenlange praktijkervaring opgebouwd in het ontwerpen en produceren van machines voor de verwerking van samengestelde producten. Hun assortiment bevat een grote diversiteit van individuele machines zoals mengers, vario mixers en microcutters. Maar ook complete custom made productielijnen die met veel succes over de hele wereld gebruikt worden.

Altijd op de hoogte blijven?