Brandt & Levie zet in op Europese groei met nieuwe marketinglead

8 september 2023 Redactie Vleesmagazine Brandt & Levie

De worstenmakers van Brandt & Levie willen verder doorgroeien. Eerder dit jaar haalden ze daarvoor groeikapitaal op om te kunnen investeren in het team, distributie en productontwikkeling. Sinds 1 september is er een nieuwe marketinglead in de persoon van Anne-Wies Bouritius.

De huidige vleesconsumptie is niet duurzaam volgens de worstmakers van Brandt & Levie. Ze willen daarom meer mensen meekrijgen in de missie om minder en beter vlees te eten. Hiervoor trokken de worstmakers eerder dit jaar Koen Regout aan als nieuwe CEO. En nu voegen ze Anne-Wies Bouritius toe aan het team.

Carrière Anne-Wies Bouritius

Anne-Wies heeft ervaring als marketeer in zowel Nederlandse als internationale organisaties. Ze droeg zij de verantwoordelijkheid voor zowel lokale merken (Verkade en Douwe Egberts) als internationale power brands (Senseo, McVitie's en Godiva). Naast marketingrollen heeft zij ook ervaring op salesgebied als National Accountmanager voor Albert Heijn.

“Ik ben ontzettend blij dat Anne-Wies zich bij ons team aansluit”, zegt de nieuwe CEO Koen Regout. “Met haar brede commerciële ervaring in marketing en sales heeft zij het uitgewezen profiel om Brandt & Levie te versterken in onze strijd tegen de eenheidsworst.”

Sterk merk

Anne-Wies: “Brandt & Levie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot ontzettend sterk merk, met de hoogste culinaire en duurzame standaarden. Ik ben enorm trots mee te mogen bouwen aan dit love brand dat een voorbeeld stelt voor hoe de vleesindustrie anders en beter kan. Er zijn volop groeikansen om Brandt & Levie naar een volgend niveau te brengen. Zo kijk ik ernaar uit om me de komende tijd bezig te houden met de lancering van de allerlekkerste plantaardige worsten en ook zal ik me vol inzetten voor de zichtbaarheid en bredere verkrijgbaarheid van dit prachtige merk.”

Brandt & Levie

Samuel Levie, Jiri Brandt en Geert van Wersch richtten in 2011 Brandt & Levie op met het doel  om mensen te inspireren beter vlees te eten. In de eigen Amsterdamse worstmakerij wordt worst gemaakt van uitsluitend vlees van boerderijen met oog voor dier en milieu. De worsten van Brandt & Levie zijn verkrijgbaar bij talloze restaurants en speciaalzaken door heel Nederland en inmiddels ook in Duitsland, België en Oostenrijk.

Altijd op de hoogte blijven?