Directeur Vion Germany treedt terug

12 juni 2013

EINDHOVEN - Directeur Norbert Barfuß treedt terug uit de leiding van Vion Food Germany. Het managementteam in Duitsland neemt de directietaken over. Dat heeft het vleesconcern bekendgemaakt.

“Vion Food gaat door een cruciale fase van structurele organisatorische verandering”, meldt het concern.

“Om dit proces in de belangrijke Duitse markt voortvarend en met succes door te voeren, heeft de executive board van Vion besloten om deze opdracht in handen te leggen van het voltallige managementteam van Vion Food Germany."

Managementteam

Stefaan Vansteenkiste, Erik Schöttl, Bernd Stange, David Müller-Elmau, Bernd Stark, Gereon Schulze-Althoff, Heinz Schweer, Michel Govaert en Armin Trinkwalder worden verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken in Duitsland.

Het Duitse managementteam staat onder leiding van Stefaan Vansteenkiste, tevens CEO van Vion Food.

De verschuiving van verantwoordelijkheden heeft geen gevolgen voor de wijze waarop Vion werkt op de Duitse markt en evenmin voor de contacten met leveranciers en klanten. Ook houden de leden van het Duitse managementteam hun verantwoordelijkheid voor de eigen portefeuille.

Reorganisatie locatie Hilden

De eerste stappen naar een positief resultaat en een 'sterker, efficiënter en klantgerichter organisatie' in Duitsland zijn al gezet met de eerder deze maand aangekondigde reorganisatie in Hilden.

Convenience en diepvries op deze locatie sluit en verhuist naar 3 andere locaties. Vers vlees en rund- en kalfsvleesverwerking blijven wel in Hilden.

Lees ook:

 

Altijd op de hoogte blijven?