De Ecopouch van Scelta Mushrooms is tijdens beurs Alimentaria in Barcelona, verkozen tot beste internationale product van innovatie-expositie Innoval.
Een jury koos de beste innovaties uit 9 verschillende categorieën. Na een selectie, waarbij alle producten werden getest, kreeg Ecopouch de internationale award als beste internationale product. Dat meldt Scelta Mushrooms.
In eigen vocht
Bij Ecopouch worden de champignons in schijfjes gesneden en vervolgens in een stazak, in hun eigen vocht gekookt, zonder kunstmatige hulpstoffen of toegevoegd zout.
De ongekoeld houdbare champignons zijn clean label, met een verse smaak en textuur. Het vocht kan daarnaast ook gebruikt worden als natuurlijke basis voor onder meer soepen, fonds en sauzen.
In successie
Twee jaar geleden, op de vorige Alimentaria, won Scelta Mushrooms ook al; toen met de Fingerfoodballs.
Op de tweejaarlijkse voedingsvakbeurs Alimentaria in Barcelona toonden exposanten uit ruim 50 landen hun nieuwste producten.
Lees ook:
- ‘Champignon is gezond alternatief' (8 mei 2014)
- Fingerfoodballs winnen innovatie-award (2 april 2014)
- Scelta introduceert ongekoeld houdbare champignons (24 januari 2013)