Educatief Programma Floriade doet oproep naar vraagstukken rondom duurzaamheid

7 april 2022 Redactie Voeding Nu

Onderwijsinstituut Aeres is voor het Educatief Programma Floriade op zoek naar vraagstukken en projecten rondom duurzaamheid, waar leerlingen en studenten mee aan de slag kunnen gaan, met als doel om jonge mensen te interesseren in duurzaamheidsthema’s (waaronder voeding en gezondheid).

EP Floriade is een Nederlands onderwijsprogramma voor alle vo, mbo en hbo’s. Klassen kunnen meedoen door met elkaar te werken aan een praktijkvraagstuk van een organisatie binnen een van de thema’s: greening, feeding, healthying en energising the city. Jongeren krijgen hierbij een mooie kans om oplossingen te bedenken voor echte vraagstukken en geïnteresseerd te raken in een carrière in de voedingssector.

Het Educatief Programma Floriade is op zoek naar organisaties die een actueel duurzaamheidsvraagstuk willen inbrengen, binnen één van de thema’s: groen, voeding, energie en gezondheid. Jouw vraagstuk faciliteert kennismaking van jongeren met het duurzame werkveld, geeft jou een frisse blik en brengt je in contact met de medewerkers van de toekomst.

Organisaties kunnen één of meerdere actuele vraagstukken insturen via de website van EP Floriade. Voor vragen, mail naar: info@ep-floriade.nl.

Dit artikel verscheen eerder op: Voeding Nu

Altijd op de hoogte blijven?