
Op 23 en 24 september in Ahoy Rotterdam biedt Food Matters Live Rotterdam een platform voor Nederlandse en Benelux-professionals die zich bezighouden met innovatie en duurzaamheid in de voedingssector. Twee dagen ruimte voor discussie, kennisdeling en netwerken. Het thema is dit jaar 'Tastes of Better'. Het evement richt zich op de toekomst van voeding.
Eerste sprekers
Onder de eerste bevestigde sprekers bevinden zich invloedrijke namen zoals Marjolein Brasz (CEO Foodvalley), Ana Piekarz (Global Head ESG Nutrition The Kraft Heinz Company), Lauren Woodley (Group Nutrition Leader Nomad Foods) en Cees-Jan Adema (Director General Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie). Deze experts delen hun inzichten over de uitdagingen en kansen die de voedingsindustrie te wachten staan.
Food Matters Live, opgericht in 2014, brengt jaarlijks duizenden mensen uit de hele waardeketen van de voedingsindustrie met elkaar in contact. Denk aan merken, fabrikanten, retailers, leveranciers van foodservices, quickservice restaurants (QSR's), investeerders en adviseurs op het gebied van zakelijke dienstverlening.
Bekijk het programma en aanmelden op Food Matters Live Rotterdam.