Fernandes voorzitter International Stevia Council

28 maart 2013

BRUSSEL - Larry Fernandes is gekozen tot nieuwe voorzitter van de International Stevia Council (ISC).

Fernandes is vice-president global beverage en general manager sweetener & industrial solutions Noord-Amerika  van Ingredion, het voormalige Corn Products International.

Hij volgt Zanna McFerson op, die eerder dit jaar van Cargill (stevia-activiteiten Truvia) naar chemiebedrijf Amyris is overgestapt. Fernandes zat al 2 jaar in het bestuur van de ISC.

Fernandes is blij gekozen te zijn. Voor 2013 heeft de ISC een ambitieuze agenda, stelt hij. “We focussen op betere communicatie- en educatie-activiteiten om de voordelen van stevia onder de aandacht te brengen. Verder kijken we naar regelgeving en naar het uitbreiden van het aantal leden.”

Hij is ervan overtuigd dat de strategie van ISC zal blijven leiden tot een effectieve verdere ontwikkeling van de wereldwijde stevia-industrie.

Als ISC-president wordt Fernandes ondersteund door een Raad van Bestuur, die verder bestaat uit Mark Brooks (Cargill), Carl Horn (Real Stevia), William Mitchell (PureCircle) en Sebastian Winkelhaus (Verdure Science).

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?