Food Tech Event: Data & AI in de voedselindustrie

8 mei 2024
Een wereld waarin elke oogst, ieder productieproces en elke maaltijd vertegenwoordigd wordt door data. Dat is de toekomstige wereld van de voedselindustrie met behulp van Data & AI. Maar hoe gaan we daar komen? Sjors Otten en Gert-Jan van Fessem vertellen hier meer over op Food Tech Event 2024.

Otten en Van Fessem vertellen meer over welke fundamentele data zaken je op orde dient te hebben, welke uitdagingen je gaat krijgen en hoe deze opgelost kunnen worden. Op Food Tech Event gaan zij in op de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van Data & AI in de voedselindustrie.

Over de sprekers

Sjors Otten (Food For Analytics) is een pragmatische en ervaren data- en analytics architect. Hij blinkt uit in het benutten van het onbenutte potentieel van de data van jouw organisatie. Otten heeft een achtergrond in Bedrijfsinformatica en Softwareontwikkeling. 

Gert-Jan van Fessem (Food For Analytics) heeft meer dan twintig jaar ervaring in een breed scala aan organisaties, variërend van kleine tot middelgrote bedrijven tot multinationals. Naast het leiden van grote ERP-implementaties in de voedselindustrie heeft Van Fessem bedrijfsprocessen verbeterd en inzicht gegeven in kostprijzen en marges.

Food Tech Event, voorheen Food Technology, richt zich op de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking. Weten wat er speelt? Kom op 15 en 16 mei 2024 naar Food Tech Event in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Tech Event

Altijd op de hoogte blijven?