Food Tech Event: gezond werkklimaat

26 maart 2024

In veel fabrieken en productiehallen zijn de werkomstandigheden ondermaats. Een goede en gezonde werkomgeving kan juist zorgen voor tevreden werknemers, behoud van personeel, een productiviteitsverbetering, minder verzuim en een hogere productkwaliteit. Mike Sietsma vertelt hier meer over op Food Tech Event 2024.

Sietsma gaat in op de kenmerken van een goed en gezond werkklimaat, wat een goed werkklimaat je onderaan de streep oplevert en hoe je, stap voor stap, de optimale werkomstandigheden realiseert. De presentatie geeft Sietsma samen met Florian Spanhak van Nenco Food groep.

Over de spreker

Mike Sietsma is technisch adviseur voor Colt klimaat systemen bij Kingspan Light + Air. Tijdens zijn loopbaan komt hij veelal in aanraking met voedsel producenten en verwerkers omtrent klimaat vraagstukken. 

Food Tech Event, voorheen Food Technology, richt zich op de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking. Weten wat er speelt? Kom op 15 en 16 mei 2024 naar Food Tech Event in de Brabanthallen in Den Bosch.

Aanmelden voor Food Tech Event

Altijd op de hoogte blijven?