Food Technology: Het inzetten van Twin transformation

31 maart 2023 Redactie Food

In deze lezing op Food Technology laten Paul Nass en Theo Vliek aan de hand van praktijkberichten en video’s zien hoe dat de integrale aanpak, dus de brede blik op het geheel in de onderneming, tot succes leidt.

Het inzetten van Automatisering (ERP, MES, OEE, Robots) en het bouwen of verbouwen van foodbedrijven zonder gebruik van fossiele energiedragers (gas, olie) zorgen voor grote besparingen van energie en duurzame productieprocessen. Er wordt getoond hoe intelligente softwaresturingen van eigen energieopwekking, productie, productielijnen en koeling in de praktijk worden toegepast.

Over de spreker

Paul Nass is opgegroeid in de landbouw, banketbakker en ingenieur in de levensmiddelentechnologie. Hij heeft jarenlange ervaring in productiebedrijven in de voedingsindustrie waarvan meer dan 20 jaar IT-specialist in de voedingsindustrie op het gebied van goederenbeheer (ERP, MES), traceerbaarheid, procescontrole en -bewaking (OEE, SCADA), digitalisering, robotisering en Business Intelligence (BI).

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?