Food Technology: ‘Nedertarwe, graan van dichtbij’

28 maart 2023 Redactie Food

Nedertarwe is graan van Nederlandse bodem en wordt door gecertificeerde en vooruitstrevende boeren met veel aandacht volgens strikte richtlijnen duurzaam geteeld. Wat tot voor kort ondenkbaar werd geacht, hoog kwalitatieve baktarwe uit Nederland, heeft Royal Koopmans met een knap staaltje van keteninnovatie weten te realiseren. Nederlandse tarwe door boeren voor een eerlijke prijs op duurzame wijze geteeld biedt voordelen voor alle schakels in de keten: de boer, de molenaar, de bakker en de consument. Hierover vertelt Bas Dolman tijdens zijn lezing op Food Technology.

Over de spreker

Bas Dolman heeft 13 jaar commerciële ervaring in de internationale food ingrediëntenindustrie, waarvan de laatste 3 jaar als Commercieel Directeur voor Royal Koopmans. Onder zijn leiding heeft Royal Koopmans het keteninitiatief ‘Nedertarwe’ in de markt weten te positioneren.

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?