Han Kramer benoemd tot commercieel directeur Sodexo

1 maart 2022 Redactie Food

Op 1 maart start Han Kramer als commercieel directeur voor Sodexo Nederland. Hij gaat zich toeleggen op de verdere groei van Sodexo in Nederland, met name op gebied van workplace & facility management services voor corporate organisaties, industriële bedrijven en overheden.

Han Kramer vervulde in zijn carrière meerdere operationele en commerciële rollen binnen de zakelijke dienstverlening waaronder arbeidsbemiddeling, consultancy en de facilitaire industrie. Hij is afkomstig van RGF Staffing Nederland waar hij commercieel directeur was. Daarvoor was Han onder andere actief als commercieel directeur bij ISS en HEYDAY.

Han Kramer: “De facilitaire markt is enorm in beweging. Zeker door de ontwikkelingen rondom hybride werken, breekt er een hele interessante tijd aan voor organisaties én facilitair dienstverleners. Sodexo heeft een interessant aanbod én profiel. Samen met operations, marketing en het sales team gaan we heel gericht de markt op.”

Robert Claasen, CEO Sodexo Nederland: “Met de komst van Han Kramer versterken we onze commerciële slagkracht om de kansen en groeimogelijkheden in de Nederlandse markt te verzilveren.”

Altijd op de hoogte blijven?