Hands Off My Chocolate brengt eitjesreep op de markt

13 december 2017

Hands Off My Chocolate gaat haar rondjesreep in een Paasjasje gieten. Het chocolademerk brengt ’s werelds eerste eitjesreep op de markt: The Egg Bar. De reep bestaat uit eitjes van chocolade in drie verschillende Paassmaken.Het idee van The Egg Bar kwam tot stand in samenwerking met studenten van de HAS Hogeschool in Den Bosch.

Jaarlijks organiseert HAS Hogeschool een project waarbij derdejaars studenten een innovatief product moeten ontwikkelen voor Hands Off My Chocolate rondom een bepaald thema. Studenten Jesse en Joëlle kwamen met het idee om de rondjesreep om te vormen in een reep met chocolade-eieren.

“Vervolgens zijn we hier zelf op gaan doorborduren,” vertelt Kim van Drie, productmanager bij Hands Off My Chocolate. “We vonden het concept heel tof, maar het was nog niet direct klaar om op de markt te brengen. Dat is logisch, want dat wordt ook zeker niet verwacht van de studenten. We hebben het ontwerp geoptimaliseerd en volledig passend gemaakt bij ons merk."

Naast de optimalisatie van het originele idee naar The Egg Bar moest er ook aan de smaken worden gewerkt. De Egg Bar is verkrijgbaar in de smaken White & Milk Chocolate, Milk Chocolate Crushed Toffee Eggs en Dark Chocolate Carrot Cake (70 procent). De repen zijn vanaf januari beschikbaar.

Altijd op de hoogte blijven?