Hands Off My Chocolate wint VROUW Award

2 november 2017

Voor de negende keer werden dit jaar de Telegraaf VROUW Awards uitgereikt. Voor deze consumentenprijs brengen zo’n 30.000 vrouwen hun stem uit op producten die hun leven makkelijker, mooier of leuker maken. In de categorie 'Snacken & Snoepen' won Hands Off My Chocolate met de Crispy Cookie Caramel & Sea Salt reep.

“Wij maken chocolade die je met niemand hoeft te delen. We zijn supertrots dat de consument massaal voor ons, en dus voor zichzelf, heeft gekozen,” vertelt Kitty Smeeten, True Chocolate Lover en oprichtster van Hands Off My Chocolate. Naast de chocoladereep konden de Nederlandse vrouwen stemmen op verschillende merken, zoals Peijnenburg en Redband.

Consumentenprijs

De Crispy Cookie Caramel & Sea Salt won al eerder verschillende prijzen gewonnen op het gebied van productdesign en smaak. De VROUW Award is de eerste consumentenprijs die de chocola in de wacht sleept.

Hands Off My Chocolate maakt sinds 2013 Belgische chocolade. De repen bestaan uit 14 chocoladerondjes. Nieuwe smaken worden uitgebreid getest voordat deze op de markt komen. Hands OFF My Chocolate gebruikt alleen eerlijke cacao. De chocoladefabrikant steunt de Cocoa Horizons Foundation. Zo stimuleert het bedrijf de duurzame oogst van cacaobonen en helpt het gezinsleven van cacaoboeren te verbeteren.

Altijd op de hoogte blijven?