
EVENT | De steeds krapper wordende arbeidsmarkt maakt talentbehoud voor de levensmiddelenindustrie een cruciaal thema. Hoe doe je dit? SOL en Plant FWD delen concrete tools en inzichten om talent te binden en te behouden tijdens een ontbijtsessie.
Hoe zorg je ervoor dat medewerkers niet alleen bij je organisatie binnenkomen, maar ook blijven? Die vraag staat centraal tijdens de ontbijtsessie die SOL samen met Plant FWD op donderdag 23 januari in Bunnik organiseert.
Tijdens de ontbijtsessie worden HR-professionals en leiders binnen de levensmiddelenindustrie meegenomen in de uitdagingen en kansen rondom talentbehoud. Naast de toenemende noodzaak om medewerkers te binden, staan SOL en PlantFWD stil bij praktische oplossingen en bewezen methodes.
Wat komt er aan bod?
- Behoud in de voedingssector: Waarom is het behouden van medewerkers zo’n uitdaging, en welke gevolgen heeft dit voor de sector?
- De essentie van behoud: Wat zijn de belangrijkste redenen waarom medewerkers bij organisaties blijven en wat kost verloop?
- Het effect van groei en ontwikkeling: Hoe dragen ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bij aan het behoud van talent?
Wat kun je verwachten?
- Inspirerende praktijkcases: Iris Koning, verkozen tot Hotello of the Year 2024 en PepsiCo’s global DE&I award in 2023, is expert in talent management, employee experience en branding. Iris vertelt hoe zij strategische middelen inzet om medewerkers te betrekken en te behouden;
- Verhalen uitwisselen: Deel jouw ervaringen en uitdagingen met andere HR-professionals uit de foodsector;
- Praktische tips en tools: SOL heeft de afgelopen 2 jaar meer dan 15.000 medewerkers ondersteund in hun ontwikkeling. SOL geeft je concrete handvatten en een competentiematrix om de vaardigheden van jouw team helder in kaart te brengen.
Meer informatie en aanmelden kan met deze link.
Nieuwsbrief EVMI
Geen nieuws meer missen van EVMI? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste nieuws in je mailbox.