Hoe maken we voedselverspilling winstgevend?

3 mei 2017

MVO Nederland en Wageningen Academy organiseren op donderdag 29 juni de netwerkbijeenkomst “Van food waste naar food profit”.

Voedselverspilling

Toine Timmermans, programmamanager Sustainable Food Chains, Wageningen University & Research en Bob Hutten, directeur van de Voedselverspillingsfabriek laten vanuit hun expertise zien hoe je voedselverspilling kunt voorkomen en hoe je reststromen optimaal kunt verwaarden. Het programma heeft een dynamische opzet, waarbij deelnemers hun ideeën zullen pitchen en feedback ontvangen van zowel experts als publiek.

Praktisch

Het is een praktische middag waarbij het accent ligt op de toepassing binnen de eigen bedrijfsvoering. Iedere deelnemer kan zijn eigen bedrijfscase invoeren door middel van een quickscan, die digitaal en live wordt verwerkt. De diverse cases worden centraal besproken en voorzien van feedback. Met een expertpanel én de mogelijkheid om de eigen uitdaging te pitchen, is er voor iedereen winst te halen op deze middag.Eerdere bijeenkomsten waren op deze wijze al succesvol en hebben nieuwe samenwerkingsvormen opgeleverd.

Lees ook:

   

Altijd op de hoogte blijven?