Homoes producent Maza gaat samenwerken met Florentin

12 februari 2024 unsplash
Maza, producent van Mediterrane producten zoals Hoemoes, groentespreads en falafel neemt de activiteiten over van biologische voedingsproducent Florentin. Florentin produceert onder andere hummus, falafel en diverse biologische salades. 

Met behulp van Florentin wil Maza zijn assortiment uitbreiden met biologische producten en innoveren op het gebied van gezonde producten. Daarnaast biedt de samenwerking Maza een nieuwe productielocatie met extra capaciteit om verder te kunnen groeien.

Klanten

Voor klanten van Maza betekent de samenwerking een uitbreiding van het assortiment met biologische producten. Daarnaast ontwikkelt Maza nieuwe producten met focus op gezondheid, duurzaamheid en smaak.

“We begrijpen de consument en haar behoefte aan gemakkelijk, betaalbaar, hoogwaardig en authentiek eten”, zegt het management van Maza. “Door deze overname kunnen we onze klanten en consumenten nog meer uitgebreide opties bieden, gecombineerd met de uitstekende service die ze al van Maza gewend zijn.”

In de toekomst willen de bedrijven focussen op het opbouwen van relaties met klanten en leveranciers en het voortzetten van het gebruik van biologische ingrediënten. Ook focussen zij op de ontwikkeling van nieuwe producten in de thema’s gezond eten en duurzaamheid.

 

Altijd op de hoogte blijven?