Innovaties pitchen bij Food Valley Expo

29 september 2011

EDE - 13 Starters in de agrofood zullen tijdens de Food Valley Expo pitchen voor investeringen. Het gaat onder meer om bakkerijproducten verrijkt met proteïne en zelfverwarmende drinksoep,

In de StartLive Arena zullen de 13 onder begeleiding van Jan Douwe Kroeske (à la tv-programma Dragons’ Den) live voor een selectie internationale investeerders een korte presentatie mogen geven om zo een investering binnen te halen. Hier is een bedrag van 11.000 euro mee gemoeid.

Vrijdag 30 september worden de ondernemers verwacht bij de Sapfabriek in Ede voor een pitchtraining van Quente. Hier worden ze, met interactieve simulaties, theater en assessment door acteurs, klaargestoomd voor het pitchwerk.

In aanloop naar 13 oktober pitchen de starters onder professionele begeleiding van de Christelijke Hogeschool Ede op camera.

De deelnemers pitchen onder meer voor nieuwe bakkerijproducten verrijkt met proteïne, een mobiel laboratorium voor de livestock sector, zelfverwarmende drinksoep, spuittechniek voor gewasbescherming, gezonde snacks in een nieuw jasje en duurzame vis uit de vallei.

De StartLive Area is een initiatief van StartLive, Meesters van de Toekomst en stichting Food Valley.

Food Valley Expo is de nieuwe naam voor de Food Valley Conferentie. Food Valley Expo wordt gehouden op 13 oktober, vanaf 10 uur in Cinemec in Ede. De live pitches starten om 14 uur.
Programma

Lees ook:
'Dragons' Den' op Food Valley Expo (6 september 2011)

'Beeter' genomineerd voor Food Valley Award (5 juli 2011)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over Food Valley

Altijd op de hoogte blijven?