Koopmans Meel introduceert Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen

26 april 2017

Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen is het nieuwste product van Koopmans Meel. Het bestaat uit geroosterde en gemalen zaden en pitten, voor een voedzaam en makkelijk te eten brood. Je ziet de zaden en pitten niet, maar proeft ze wel!

Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen

Met Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen introduceert Koopmans Meel een nieuw type broodmix. Waar brood vaak uit hele, onbehandelde zaden en pitten bestaat, zijn deze in de nieuwe Prémax gemalen én geroosterd. Zo ontstaat een smaakvolle mix die zich goed verspreidt door het brood.

Voedzaam

De geroosterde zaden en pitten zorgen voor een voedzaam brood. Hiermee sluit Koopmans Meel aan op de wens van de consument: na jaren verkiest die het volkoren- en meergranenbrood boven de ‘gewone’ bruine boterham. Dit blijkt uit een onderzoek van GfK in opdracht van het NBC in 2016. Niet iedereen wil of kan de zaden en pitten echter als hele korrel eten. Met Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen kun je als bakker ook deze groep consumenten de gezondheidsvoordelen van zaden en pitten bieden.

Natuurkracht

Koopmans Meel vindt belangrijk om bewust om te gaan met mens, milieu en natuur. Daarom biedt Koopmans Natuurkracht. Met duurzame grondstoffen en een duurzame keten als basis. Natuurkracht staat voor vijf classificaties: Non-GMO, 100 procent Natuurlijk, Transparante keten, Van dichtbij en Biologisch. Prémax Geroosterd Gemalen Meergranen heeft de classificaties 100 procent Natuurlijk en Non-GMO. Dit betekent dat de Prémax niet genetisch gemodificeerd of veranderd is en gemaakt met natuurlijke ingrediënten en hulpstoffen.

Lees ook:

     

Altijd op de hoogte blijven?