Lancering voucherregeling voor startups in de food- en agrosector

8 juni 2023 Redactie Food Unsplash

Innovatienetwerk FoodValley NL kondigt de lancering aan van een nieuwe voucherregeling, gericht op het ondersteunen van startups. Met deze nieuwe regeling kunnen startups tot 50.000 euro ontvangen voor proefproducties op het gebied van technologie. De officiële presentatie van dit initiatief vindt plaats tijdens de NIZO 75.0 STARTUP DAY op 23 juni.

De NIZO 75.0 Startup Day brengt startups, investeerders en ondersteunende organisaties samen om samenwerkingsmogelijkheden te verkennen en innovatie te versnellen. Op het programma staan presentaties van vier stakeholders in het startup-innovatielandschap. Ook biedt het evenement deelnemers toegang tot de ultramoderne NIZO food-grade, de flexible Pilot Plant facilities en het sensorische laboratorium.  

Tijdens het event geeft Emmanuel Anom van FoodValley NL meer informatie over de voucherregeling. De regeling is bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf, bijvoorbeeld voor het opschalen van technologieën of het produceren van proefbatches van producten. NIZO hoopt met deze nieuwe regeling en het event de innovatiekracht van startups in de food- en agrosector een boost te geven.

Meer informatie of aanmelden voor het evenement via de website van NIZO.

Altijd op de hoogte blijven?