13 en 14 april vindt Food Technology plaats in de Brabanthallen. EVMI licht lezingen uit die tijdens het evenement gegeven worden.

Jon Danskin geeft de lezing Real-time Hyperspectral Imaging for Food Applications. ClydeHSI ontwikkelt hyperspectral imaging tot een slim analyse-instrument voor voedsel- en landbouwinspectie. In deze lezing doet hij de mogelijkheden en voordelen van hyperspectral imaging uit de doeken. Ook beschrijft hij hoe de techniek kan worden ingezet in verschillende voedselproductieomgevingen, met voorbeelden van systemen die in Europa en in de VS worden gebruikt. 

Jon Danskin is sales- en marketing engineer bij Clyde Hyperspectral Imaging and Technology in Schotland. Hij studeerde af aan de Strathclyde Business School met een Honours Degree in Business en Marketing. Hij werkte oorspronkelijk voor een van 's werelds grootste FMCG-bedrijven als accountmanager, voordat hij in 2021 naar ClydeHSI verhuisde om zijn marketing- en verkoopkanalen te ontwikkelen. Hoewel Jon nog geen specialist is in Hyperspectrale imaging, heeft hij al veel geleerd over het maken en meten van regenbogen, optische spectroscopie, voor een breed scala aan toepassingen. Te Lintelo Systems levert de producten van ClydeHSI in de Benelux.

Registreer voor Food Technology, het event voor higtech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie. 

Registreer uw gratis bezoek

Altijd op de hoogte blijven?