Lezing Food Technology: IPL Advies

18 maart 2022 Redactie Food

13 en 14 april vindt Food Technology plaats in de Brabanthallen. EVMI licht lezingen uit die tijdens het evenement gegeven worden.

Tijdens de interactieve workshop gaat Thijs Schepman in op uw belangrijkste vraagstuk(ken) als machinebouwer in de food industrie.
Hoe kunnen we de grootste uitdagingen wegnemen? Thijs zijn expertise is integraal kijken naar het product, proces, organisatie en IT en geeft u inzicht in de voordelen van een integrale aanpak.

Een vraag welke we veel tegenkomen is: welke voorwaarden moeten gesteld worden om engineering van het kritische pad af te krijgen, of hoe verhogen we de marge in operations? U verlaat deze workshop met concrete stappen die u direct kunt gebruiken in uw bedrijfsvoering.

Over Thijs Schepman

Thijs Schepman heeft met zijn team de methodiek van Modular5 ontwikkeld. Dit is een methodiek die zich kenmerkt in het integraal inzetten van modulariteit in de bedrijfsvoering.

De achtergrond van Thijs is engineering. Hij weet wat nodig is om de wensen van een klant om te zetten in een werkend resultaat. Thijs heeft meerdere bedrijven geholpen in het transformeren naar product denken; een transformatie van engineering-to-order (EtO) naar configure-to-order (CtO).

Thijs is partner bij IPL Advies en richt zich op markten met lage productievolumen en hoge productcomplexiteit, zoals de machinebouw in de voedselindustrie. IPL begeleidt bedrijven in het inrichten van productbeheer met als resultaat een modulaire onderneming.

Registreer voor Food Technology, het event voor higtech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie. 

Registreer uw gratis bezoek

 

Altijd op de hoogte blijven?