13 en 14 april vindt Food Technology plaats in de Brabanthallen. EVMI licht lezingen uit die tijdens het evenement gegeven worden.

Gertjan Vermaas van Machine Design B.V. geeft de lezing 80% reduction of engineering costs by Machine Design.

Machine Design deelt de filosofie over het verlagen van de engineeringkosten tot 80% voor machines en soortgelijke producten. Deze presentatie is interessant voor managers, developers en engineers die graag werken aan innovaties en productontwikkeling. Machine Design past deze bewezen techniek toe bij meerdere opdrachtgevers in de food- en agro-industrie met resultaten die boven verwachting uitkomen.

We nodigen u graag uit voor een korte presentatie waarin we de basis van deze techniek delen. Of bezoek onze stand 170A, waar ons team beschikbaar is om uw vragen over Machine Design-onderwerpen te beantwoorden.

Gertjan Vermaas

Gertjan Vermaas en Richard Bruijn zijn bestuursleden van Machine Design. Samen hebben ze het proces van ETO naar CTO op een succesvolle manier verbeterd en hebben ze veel klanten geholpen hun engineeringkosten te verlagen.

Gertjan heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende engineering rollen bij verschillende bedrijven. Hij combineert zijn vaardigheden om teams zo te organiseren dat ze op de meest effectieve manier kunnen opereren, met oog voor tijd en budget. Dit alles gecombineerd met veel oplossingen voor technische uitdagingen op basis van zijn brede ervaring.

Registreer voor Food Technology, het event voor higtech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie. 

Registreer uw gratis bezoek

Altijd op de hoogte blijven?