Mettler Toledo op Empack 2018

6 april 2018

Mettler Toledo presenteren hun oplossingen voor productinspectie op de verpakkingsbeurs Empack op 10, 11 en 12 april in de Jaarbeurs Utrecht.

Kostbare product recalls, herstelwerkzaamheden of een verminderde productiviteit, zaken waar u als producent niet op zit te wachten. Het controleren van uw producten en verpakkingen speelt een cruciale rol in uw productieproces.

Door de steeds hogere eisen van consumenten, retailers en regelgevende-instanties wordt extra druk gelegd op de kwaliteit en integriteit van producten. Mettler Toldeo helpt graag om deze druk te verlichten, de kans op product recalls te minimaliseren en de productiviteit te verhogen.

Op de beurs zijn de mogelijkheden te zien op het gebied van:

  • Vision inspectie
  • Metaaldetectie
  • X-ray inspectie
  • Controlewegen
  • Track & trace

Speciale aandacht is er voor Mettler Toledo's nieuwste technologie op het gebied van vision inspectie, de V2410 Mosaic. Dit inspectiesysteem is ontwikkeld voor etiket- en afdrukverificatie op ronde, ongeoriënteerde producten. Het systeem is uitgerust met zes camera's waardoor de kans op beeldvervorming wordt verminderd en valse uitwerpen worden tegengegaan. De optionele top-down camera maakt het mogelijk om de aanwezigheid van sluitdoppen en de bijbehorende afdrukken te controleren. Bovendien is het systeem eenvoudig te integreren op bestaande productielijnen en voldoet het aan de IP65-vereisten.

     

Bezoek onze stand D206 en ontdek zelf de voordelen van de V2410 Mosaic en andere productinspectie-oplossingen tijdens de Empack 2018!

Altijd op de hoogte blijven?