Mettler Toledo organiseert Data Integrity Seminar

9 februari 2018

Mettler Toledo organiseert op 20 en 21 maart het Data Integrity Seminar. Bezoekers  ontvangen praktische tips voor data-integriteit in de bedrijfsprocessen.

Door het toenemende belang van informatiebeveiliging en het dagelijkse nieuws over hackers en het lekken van informatie, is het waarborgen van data-integriteit een zeer belangrijk onderwerp. In toenemende mate verlegt de FDA en andere inspectie-organisaties die waken over de GMP-richtlijnen, de focus op data-integriteit. Maar wat houdt data-integriteit in?

Data-integriteit heeft invloed op de kwaliteit van grondstoffen en eindproducten. Het is vanzelfsprekend dat producten met zorg worden behandeld en dat er naar de beste kwaliteit wordt gestreefd. Maar is dit proces volledig waterdicht en transparant? Data-integriteit draait om de traceerbaarheid van producten en de beveiliging van gegevens.

Vanaf september 2018 is ISO 9001:2015 van kracht. Om te voldoen aan ISO-norm 9001:2015 is risicomanagement essentieel. Door van stap tot stap te registreren wat er met producten gebeurt, blijven processen traceerbaar. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van het product en beperkt de veiligheidsrisico's. Door de data-integriteit te waarborgen wordt de kwaliteit grondstoffen en eindproducten gegarandeerd.

Het Data Integrity Seminar van Mettler Toledo geeft antwoord op vragen zoals 'Hoe registreert u alle processtappen?', 'Hoe zorgt u voor beveiligde gegevens die niet gewijzigd kunnen worden?' en 'Hoe levert u de data aan, zodat uw accreditatie-instantie het accepteert?'. Het seminar vindt plaats op 20 maart in Brussel en op 21 maart in Tiel. Deelname aan het seminar is kosteloos.

Altijd op de hoogte blijven?