Nog altijd korte levertijden voor VEGA meetapparatuur

7 augustus 2020

BEDRIJFSINFORMATIE - Ondanks de huidige omstandigheden zijn de levertijden voor druk- en niveaumeetapparatuur van VEGA nog altijd even kort. Door een onafhankelijke in-house productie van de apparatuur in het Zwarte Woud in Duitsland kunnen de producten en bijbehorende service gewoon geleverd worden.

In house

Waar veel leveranciers van industriële meetapparatuur op dit moment te kampen hebben met productielijnen die noodgedwongen stil liggen, wordt er bij VEGA doorgewerkt aan de productie van druk- en niveaumeetapparatuur. Dit is mogelijk omdat bij VEGA alle producten in-house worden ontwikkeld en vervaardigd. VEGA is een specialist op het gebied van druk- en niveaumeetapparatuur en is een gerenommeerd speler in de industrie.

Op tijd

Op dit moment wordt tachtig procent van de bestellingen, ook het maatwerk, binnen vier tot acht werkdagen na de order afgeleverd. VEGA werkt samen met de best beschikbare logistieke partners, maar vertragingen in de bezorging en bij douaneformaliteiten vallen buiten de invloed van VEGA.

Service

Ook de service en dienstverlening is volledig operationeel. Klanten kunnen via de telefoon, email en videocalls antwoord krijgen op alle vragen. Daarnaast biedt de myVEGA tool op elk moment van de dag de mogelijkheid om toegang te krijgen tot technische tekeningen, opgeslagen configuraties en PIN-codes, reeds gedane bestellingen en prijzen. Bovendien kunnen bestaande orders gevolgd worden, nieuwe offertes worden opgevraagd en reeds aangeschafte sensoren worden geconfigureerd. Ook kunnen nieuwe sensoren aan de hand van een hulpprogramma worden geselecteerd en opgeslagen, zodat ze op een later moment kunnen worden aangeschaft. De myVEGA tool is zowel per browser als per app toegankelijk.

Webshop

Op de webshop van VEGA kan op elk moment van de dag informatie worden gevonden en kunnen bestellingen worden geplaatst. Van het complete productgamma zijn gegevens met betrekking tot de afmetingen, modelvarianten, functie en talloze andere specificaties te vinden. Bovendien kunnen online configuraties worden gemaakt en opgeslagen voor de diverse meetinstrumenten, inclusief bijbehorende 2D en 3D tekeningen. Handig voor de inkoopafdelingen is dat reeds gedane bestellingen met de nieuwe ‘bestel nog een keer’ knop foutloos en zonder uitzoekwerk opnieuw besteld kunnen worden.

Veiligheid

De opvallend geel gekleurde VEGA meetapparatuur zorgt al decennia lang voor robuuste, veilige en betrouwbare metingen. Zo functioneren talloze hoogfrequente contactloze radarniveaumeters zonder onderhoud en tussentijdse kalibratie in toepassingen met strikte hygiëne-eisen, zoals de voedingsmiddelenindustrie. Goede meetapparatuur zorgt niet alleen voor een verbetering in efficiency, maar vooral ook voor een toename in (voedsel)veiligheid van processen.

Webinars

VEGA organiseert webinars en online live demonstraties om eindgebruikers te helpen de meetapparatuur zo effectief mogelijk in te zetten. In september vindt een webinar en online live demo plaats voor de food sector. Kijk hier voor het complete aanbod en de agenda. 

Altijd op de hoogte blijven?