Nutella met eigen boodschap

10 februari 2017

Liefhebbers van Nutella kunnen hun eigen wens of boodschap op het etiket van de Nutella-pot laten zetten en deze versturen naar zichzelf of een ander. Een dergelijke persoonlijke boodschap kan ook als profiel- of omslagfoto worden aangemaakt om te delen via Facebook of Twitter.

Dit in het kader van de actie Zeg het met Nutella. Er kan op de site van Nutella bij een daadwerkelijk etiket gekozen worden uit een lijst van boodschappen of voor een eigen mededeling of wens (van maximaal 14 letters). Per keer kunnen maximaal twee boodschappen besteld worden.

Cadeau

Een eigen wens duurt iets langer dan een boodschap uit de lijst omdat deze eerst nog gecheckt moet worden. Vervolgens worden de adresgegevens gevraagd. Dit kunnen ook de gegevens van iemand anders zijn, zodat het als cadeau verstuurd wordt. Het label met persoonlijke boodschap is gratis bij een pot Nutella.

Er kan ook gekozen worden voor een foto van een Nutella-pot met persoonlijke boodschap, voor op de eigen social media-accounts. Hier kunnen geïnteresseerden alleen kiezen uit een aangegeven lijst. Vervolgens is er hierbij de keuze uit diverse achtergronden en kleurtjes, waarna de opgemaakte foto te delen is via social media als Facebook, Twitter, of per mail verstuurd wordt.

De actie loopt nog tot en met 12 maart.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?