Nutella en Kinder Bueno in schappen Aldi Nederland

28 februari 2013

BREDA – Aldi Nederland gaat in alle Nederlandse Aldi-winkels Nutella, Kinder Bueno en Kinder Chocolade verkopen.

Fabrikant Ferrero heeft voor de distributie van deze producten uit het Ferrero-assortiment een overeenkomst getekend met Aldi Nederland.

"Onze aanwezigheid bij Aldi garandeert een nog grotere distributie van onze producten en dit kan alleen maar positief zijn voor Ferrero”, zegt Ronald Kloppert, commercieel directeur van Ferrero Nederland, over de commerciële samenwerking.

'Erkenning'

“Het is ook een mooie erkenning voor onze merken, aangezien deze keuze van Aldi bevestigt dat de consument zeer gehecht is aan bepaalde A-merkproducten. Nutella, Kinder Bueno en Kinder Chocolade behoren daartoe en daar zijn wij trots op.”

De overeenkomst geldt uitsluitend voor de 3 producten en niet voor de andere producten van Ferrero, zoals Mon Chéri en Raffaello. Verder worden Nutella, Kinder Bueno en Kinder Chocolade alleen verkocht in de Nederlandse Aldi-winkels.

De producten liggen vanaf morgen (1 maart) in de Aldi-winkels.

Sinds december vorig jaar verkoopt ook Coca-Cola Nederland al producten via de Aldi-winkels. Dit gaat om de 2-literflessen regular, light en zero van het A-merk.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?