Onprove start samenwerking met twee Duitse bedrijven

24 maart 2017

Op de beurs Interpack start Onprove een samenwerking met twee Duitse partners: Hajek-Engineering en GPS Reisacher. Samen realiseren ze papier- en tijdsbesparing door de combinatie van Onprove's software en de aangeboden machines.

Papierbesparing voor productieprocessen

De klanten van Onprove zijn mkb-bedrijven die meer uit hun productieproces willen halen. Een productieproces dat optimaal draait, zorgt voor maximale winst en kwaliteit. Onprove helpt klanten alle processen in hun bedrijf optimaal te organiseren. De focus ligt op het wegwerken van de (verborgen) verliezen in de foodindustrie. Naast effectiviteit is ook duurzaamheid een steeds groter speerpunt. De samenwerking met Hajek-Engineering en GPS Reisacher zorgt ervoor dat er behoorlijk bespaard kan worden op papiergebruik, dat er inzicht is in de verliezen en dat allerhande CCP’s geborgd zijn. Met de DPS-software van Onprove is er geen papier meer nodig voor de werkorders en de productieplanning. De software laat klanten direct zien waar verbetering nodig is in hun bedrijfsprocessen.

Interpack

Op Interpack presenteert mkb-bedrijf Onprove de mogelijkheden. Samen met Hajek-Engineering en GPS Reisacher is dat onder andere mogelijk door werkorder- en productieplanning aan de lijn toe te passen zonder papier. Internationaal krijgen klanten van Hajek de software van Onprove aangeboden om te gebruiken bij hun aangeschafte productieapparaten.

Altijd op de hoogte blijven?